16. 9. 2010

Uvolněte se prosím !!!

Tak abyste se trochu uvolnili, já jsem se od srdce zasmál. Ani nevím čemu, asi nad absurdistánem v trochu jiném podání.
http://kudelovarohart.blog.idnes.cz/c/155289/F234te-de-lhumanite-aneb-jak-to-vidi-francouzsti-komuniste.html

38 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

LadaW
ještě přihodím jeden odkaz pro plzeňské patrioty a rumáky -:)
http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/?bozkov-tuzemsky-klepe-na-dvere-klubu-nejvetsich-svetovych-znacek

Anonymní řekl(a)...

vie
ja jsem se nicemu nezasmal

Anonymní řekl(a)...

LadaW
tak to asi bereš ještě dost vážně -:)
Mě tedy popis těch francouzkých levičáků rozesmál, jak si pěkně "hrají" s myšlenkou bez prožitku.

Anonymní řekl(a)...

vie
takovejch akci vsude je, uz se nad tim ani nepozastavuju. Hele k cemu je to dobry? Socialismus byl spatnej a tady to, co ted je, je snad dobre? Mam snad brat akce ODS, CSSD a jinych jako ty spravne a opravdove a komunisticke jako ty smesne? W, mas me skutecne za vola? Radeji se zeptam, jelikoz mozne je vsechno. Me pripadaji jedna jako druha k bliti a nechci-li se poblit, tak radeji jdu a ani se neohlidnu.

Anonymní řekl(a)...

vie
http://www.novinky.cz/ekonomika/211767-tajna-dohoda-energetickych-obru-na-ceskem-trhu-se-bruselu-nelibi.html

Anonymní řekl(a)...

vie
link z dneska. To je furt dokola. Uplne zasnu, ze Cesi prodali kompletne vsechno a ted konzumuji vysledky.

Anonymní řekl(a)...

vie
tady mam ale bombu! Kouknete na tohlencto:
http://resize.like.cz/images/1284723227nahledy-farar.jpg

Anonymní řekl(a)...

vie
a tak me napadlo, berou vubec farari nejakou mzdu? Nejak me to nikdy nenapadlo, nad tim premyslet. Ja myslel, ze maji vsechno zadara a ani mzdu nemaji. Odkud si potom farar koupi motorku? Ze mu ji nakonec koupil Vatikan?

Anonymní řekl(a)...

LadaW
uvolnění podruhé -:)
http://www.novinky.cz/veda-skoly/211850-usporne-zarovky-spotrebu-elektriny-nesnizi-dokazuje-studie.html

Anonymní řekl(a)...

vie
a co jsi si myslel? Ze to bude levnejsi? Nejlepsi moznost, jak vydelat, je prinutit obyvatelstvo zacit pouzivat neco jineho. Proto se najednou vsechno meni. SPZ u aut, uniformy, barvy aut u policie, u nas je uz treti, obcanky platnosti, ridicaky, pasy, atd.
U zarovek spotreba neklesne, naopak se zvetsi, stejne tak jejich vyroba je zrejme narocnejsi a tim i drazsi. Vysledny efekt nulovy ba za par let prozradi, ze efekt je hozny debakl. Cena energie opet stoupne.
Kdyz vsichni zacnou setrit vodou, odber klesne na polvicku, bude to vest logicky ke zvyseni ceny vody nejmene o 200 procent.
S teplem to same. Nejdriv te prodaji tepelne izolace a potom te zvysi cenu tepla, aby dorovnali unikle financni ztraty.
Normalni kolobeh ekonomiky.
zajimave je, ze pred zavedenim takovyhle opatreni jim nikdo nerekne, ze to bude prave naopak a nebo se to peclive taji.
Bio nafta je to same, slunecni energie jakbysmet

Anonymní řekl(a)...

LadaW
mě spíš zaujalo to srovnávání s J. paradoxem.

Jan Jelínek řekl(a)...

Jo, ten paradox je zajímavej, ona má vůbec ekonomie svá tajemná kouzla. Jen počkejte, však se od této "exaktní" vědy ještě dočkáme překvapení, až dojením (to není překlep) zaslzíme.
K Francouzům. V diskusi k článku jeden čtenář podotkl, že to všechno začalo Velkou francouzskou revolucí, kdy pod heslem rovnosti zvítězila lůza. V té slavné triádě VOLNOST, ROVNOST, BRATRSTVÍ je právě ta "rovnost" heslem lůzou nejmilovanějším, protože jí dává "legitimní" příležitost k vyvlastňovacím ziskům, tj. bohatým hajzlům brát a mezi chudé chudáky rozdávat.
JJ

Jan Jelínek řekl(a)...

Všem: Taky vám poslal mailem Milan "propalestinskou" petici, jejímiž garanty (kromě jiných) jsou Jan Kavan (Kato), předseda komunistů Filip (krycí jméno jsem zapomněl), Petr Uhl a Milan Kohout? Petici, která se odráží od Havla a jeho spíše proizraelského postoje?
JJ

Anonymní řekl(a)...

LadaW
no ani jedno jsem nesledoval pozorně, nemaje čas, tak se k postojům vyjadřovat nechci ani na jednu stranu.
Nicméně jsem Milanovi na skype říkal, že bych si do jedné řady s Filipem komunistou a hajzlem nestoupl, byt jak správně Milan poznamenal jde o petici a ne o lidi kolem. Ale tohle jsem už řešil diskusema s Líbaladou kdysi ohledně Charty 77 (proto jsem ji nepodepsal), měl jsem problém s tím, stát vedle hlavně některých komunistů. No je to každého věc. I když dnes nejsem již tak vyhraněný vedle Filipa bych stát nechtěl i když jde o obsah to souhlasím. No možná někdo namítne co kdyby se přidal potom, no tady se to nestalo, asi bych to řešil.
Ale jak říkám obsah jen tuším. A nejsem zrovna podepisovač petic.

Anonymní řekl(a)...

vie
zverejnuji se jmena, ktera neco podepsaly a ne jmena, ktera nic nepodepsaly.
Ja jsem zadnou petici nedostal, nemam tedy zadny problem.
Byvalych i soucasnych komousu se musime samozrejme stranit, ale jak to udelat treba ve vlaku? Jel bys ve vlaku, kdyby tam byl nejakej koumous?
Pocitam, ze me napises, ze je to neco jineho. Co kdyz komousi maji radi Gambrinus? Prestanete ho pit?
Jenom reci, reci a reci, a skutky zadny.

Anonymní řekl(a)...

LadaW
možná máš vie pravdu, ale já to nepsal proto, abych se něčím co jsem nepodepsal chlubil, reagoval jsem na Honzu ani nekritizoval Milana, ale popsal co jsem řekl jemu do očí. Jinak nemám potřebu již bojovat na barikádách, ale ani ji nikomu snad neberu.

Jan Jelínek řekl(a)...

Ale vieno, vieno, ty - abys mohl po svém zvyku a utkvělé potřebě - být vždy proti, občas opravdu blábolíš. Co má pití piva, vína, vody společného s politickým přesvědčením? Když piješ francouzská vína, jako Pol Pot za studií v Paříži, tak to nemá mezi zločiny Pol Pota a tebou politicky absolutně nic společného. Když se ocitnu v jednom kupé s Filipem, tak také ne. Navíc, ten člověk není zločinec, neprovinil se proti lidskosti, je to demokraticky zvolený politik, právoplatný občan ČR jako já. Rozhodně bych z kupé znechucen jeho přítomností neodešel, spíš bych se s ním pohádal. Ale ještě spíš by se mně, u vědomí toho, že bych s ním stejně nehnul, protože on má komunistickou ideovou neochvějnost jako svou stranickou povinnost, s ním diskutovat nechtělo. Mě s Filipem rozdělují jen naše rozdílná politická přesvědčení a pár rozdílů ve vyznávaných morálních hodnotách. Což spolu ovšem úzce souvisí, protože tyto dva vektory jsou součástí našich rozdílných osobních a osobnostních identit. Bulvárně ta Filipova: Je to bývalý fízl (a to z prospěchu, nikoli ze strachu) a je dokonce předsedou! strany, která se nejen nedistancovala od strašlivých zločinů komunismu, ale jen s drobnými kosmetickými změnami vyznává stejnou ideologii, která k těm zločinům nevyhnutně vedla.
Ale, pokud bychom oba byli v parlamentu, pak by pro mě nebyl problém, kdyby on hlasoval pro můj návrh zákona, stejně tak by pro mě nebyl problém, hlasovat pro jeho rozumný a prospěšný návrh. S tím jsem neměl problém ani v protikomunisticky zjitřené době v zastupitelstvu města Plzně v letech 1989 - 1994. V čem je tedy rozdíl, může se zeptat Milan, s peticí je to přeci stejné jako se zákonem. Je a není. V parlamentu nebo v zastupitelstvu bychom byli politickými soupeři, kteří se mohou na některých praktických tématech a cílech sejít, kdežto v petici bychom se stali nejen politickými, ale i lidskými partnery. Do parlamentu nebo zastupitelstva bychom byli vysláni voliči, kdežto v politické petici bychom se spolu ocitli dobrovolně, v symbolické shodě, jaksi na základě odpuštění a v daném případě i ideologického souznění. A to pro mě nepřipadá do úvahy, zejména v případě této propalestinské petice, pro její podjatost a konjunkturálnost. Dichotomii hodní utlačení Palestinci proti zlým fašistickým Izraelcům prostě neberu.
Ale to je na jinou debatu, kterou už jsem několikrát v hospodě i na mailu absolvoval. A nemám do ní zrovna chuť.
JJ

Anonymní řekl(a)...

vie
vetsinu veci lze vzdycky vysvetlit ruznymi zpusoby. JeJe mysli, ucel sveti prostredky, tedy pro dobrou vec se lze spojit i s dablem.
Take je politik, tem logicky pripadaji takovato spojeni prirozena a normalni. Ostatni si mohou dovolit raznejsi a kategorictejsi reseni. Politik musi ovsem koukat byt nejlepe se vsemi zadobre, jinak by ho mohl ohrozit veliky pad. To je take duvod, proc v "demokracii" vetsinou nedojde ke "konecnemu reseni". Vsechno se odsouhlasi tak, aby to vyhovovalo vsem stranam nebo alespon vetsine, potom to take nemuze byt logicky dokonale. Vsechno lze ohybat jak se to komu hodi. Dokonalost byva vetsinou jenom jedna.
Pro nikomu nezavazane lidi by nemusel byt problem, po reklame, prestat pit Gambrinus, kdyby se jim dobre vysvetlilo, ze ho maji v lasce komuniste. Pro politiky je ovsem toto nemozne, vzdycky vam najde tisic ruznych duvodu, proc to delat nemate. Mam pocit, ze politik ani nikdy zadne "konecne reseni" nechce, chce takovy sroub, aby s nim mohl kdykoliv tocit, jak se mu bude zrovna chtit. V necem, ti politici musi jini byt musi povaha?, nez my plebs.
Petice jsou smesne, malokdo jim venuje pozornost, podle to jsou take ucinne. Na druhe strane, vubec se jim nevenovat, muze byt pro "petikovane" signalem, ze si mohou delat co chteji, to neni take dobre.
Problem Izrael a Palestina, a jine, Jugoslavie, dalny vychod, afrika a co ja vim, by byl pro dnesni svet snadno vyresitelny. Ja bych je neprodysne uzavrel, zamklnul vsechny konta a nechal bych je o samote tak dlouho, dokud se nedohodnou. A to by bylo za par tydnu.
Ve skutecnosti ale dohodu zrejme nikdo nechce. Moc se to vsem hodi, ze jo JeJe, v novinach je odsuzovat a druhou stranou se vsema obchodovat. Idealni reseni. A prave politicke a nikdy k nicemu nevedouci.

Jan Jelínek řekl(a)...

Problém, milý vie, je, že politik je pro tebe čert, ďábel a satanáš dohromady. Přitom politika je umění kompromisu. Ty taky nechodíš nakupovat s pistolí, kterou si vynutíš co chceš. Pěkně kompromisně, kvůli penězům, pracuješ a s vydělkem jdeš do obchodu, v němž si jiný kompromisník vydělává obchodem. Různé druhy kompromisů děláš každý den. Je to tak, s tím nehneš. Akorát, a to zcela nekompromisně, nechodíš k volbám. Podobně nekompromisně si nedáš třetí pivo, když na něj nemáš chuť. :-)))
JJ

Anonymní řekl(a)...

vie
ano! čert, ďábel a satanáš dohromady, umocnene v urychlovaci na ctvrtou.
Zrejme to take bude moji zkusenosti, za 52 let se jim zatim nepodarilo me presvedcit o opaku.

Pro me jsou takovyhle diskuze hodne dobry, jelikoz me napadnou veci, o kterych normalne nepremyslim. Jako ta vcera, ze od demokracie nemuzeme cekat zadne "konecne reseni" ale vzdy polovicate rozhodnuti, ktere bude vdycky fungovat jako nefungovat.

A tak se me vkrada na tomto zaklade zase jina myslenka, ze demokracie je pro spolecnost jeden z nejhorsich systemu, jelikoz je sama o sobe uz odsouzena k tomu, aby nikdy nic nevyresila. Zda se me ze tusim, ze to bude metla lidstva.

Vikej řekl(a)...

Vie, rekl bys alespon, ze demokracie jake jsou dnes, sice nejsou nejlepsi, ale priklonil by ses treba k Churchilovi, ze porad jsou ty nejlepsi co tu existuje? Nebo na tve ceste k Utopii (coz je uplne v poradku) si myslis, ze je k ni uz nekdo na svete predhonil? Tim myslim trochu socialne a technicky pokrocilejsi narody. Alespon ty co znaji elektriku.

Anonymní řekl(a)...

vie
Clovece Vikej, donutil jsi me k premysleni. Je mozny, ze to mam zidealizovany, je mozne, ze jsem na spatne zapomnel, socialismus mel v sobe jednu heuzkou vec. Meli jsme malo, temer vsichni stejne, venovali jsme se zabave a tomu, co nas zajima. Bohatstvi byl nesplnitelny sen a malokoho to nejak moc zralo. Byl jsi nekdy na Kube? Mas to kousek. Lidi jsou tam chudi ale nejak moc je to asi netizi, umi se fantasticky bavit. Az se to tam zmeni na demokracii a jedinci zacnou vykradat a tunelovat co jde, pochcipaji tam vsichni hladem. Tedy z tohoto hlediska, nebylo moje mladi zase tak spatny. Ale jak rikam, treba si to uz moc idealizuju. Nas bic je touha po majetku a bohatstvi, to je uplna katastrofa!

Anonymní řekl(a)...

LadaW
tak po něm přestaň toužit a spokoj se s málem, není nic jednodušího, ne?
Na ty ostatní se stačí jen vysrat,ne?
Myšleno ty co touží po majetku a bohatství. Možná se pak budeš cítit i svobodnější.

Vikej řekl(a)...

Ono je to asi komplikovanejsi s tim zivotem v komunismu. Samozrejme vzpominam na mladi velice nostalgicky stejne jako ty. Proc myslis ze Kuba je tak bezvadna a v Miami zije dnes vic Kubancu nez Americanu. Zase ale muzes polemizovat jestli s nima hejba Amerika stejne jako Castro, ale obycejne to vypada, ze tu jsou lidi spokojenejsi nez na Kube, ale hned se asi vrati jak Castro zaklepe backorama, nebo si udelaji dvoji obcanstvi.

Vikej řekl(a)...

Ted tu zuri bourka a hromobiti tak jsem zaleh a ctu si neco, a prejel jsem zajimavou pasaz. Jeden clovek vysvetluje druhemu pro odmita ideologii. Rika: " Ideologie zpusobuje tunnelovy zrak. Vsechno co se nevejde do tech limitu je bud ignorovane nebo znicene".
Rozumim, ze treba beztunelove to nejde. Anarchisti se nikam nedostali, ale alespon aby byl ten tunel co nejvetsi, ne?

Anonymní řekl(a)...

vie
dyt ja taky po bohatstvi netouzim. Kdyz me spadne do klina, prosim, ale se kvuli nemu drel, to me ani nenapadne.
Noviny nectu, zpravy neposloucham, nezajima me to. K volbam nechodim, jak vite, je me to ukradeny. S vami tady diskutuju pro zkraceni dlouhe chvile v praci a abyste meli nejakou opozici.

Na kube seme libilo, samozrejme jako turistovy, a vubec jim nepreju, aby tam nekdy vznikla demokracie jako tady, ktera je okrade i o to posledni, co jeste maji.

Tunelovy zrak je to same jako maly nebo veliky obzor.

Vikej řekl(a)...

Obzory a tunelova vize asi nejsou to same. Slozity popsat jak to vidim. S lidma se sirokejma obzorama je treba prijemny posedet u piva v hospode, ale beda s nima zkrizit cestu politicky. Vis jak se rika, ze lidi jsou v soukromi prijemni a verejne jsou to kurvy. No joo, ale to jejich verejne JA na tebe zira z toho tunelu podlitym okem.

Anonymní řekl(a)...

Mili pratele
tady je ta petice, o ktere se zminuje Honza:

http://ism-czech.org/?p=353

Anonymní řekl(a)...

vie
siroky obzor a siroky tunel, hergot, neni furt to same?

http://www.novinky.cz/domaci/212332-byvaly-sef-nato-tlacil-na-topolanka-kvuli-pandurum.html

Koukam, jak se vymlouvaji kvuli korupci. Ja nevim, jaky nahore maji vztahy, asi na vsech frontach pratelske, ale ja bych se nikym tlacit nenechal, pokud by ti druzi nemeli cim tlacit. Zverejnovat dopisy jako omluvu, to je teda non plus ultra.

Anonymní řekl(a)...

vie
A jo, vy pisete dopis Havlovi, no jo!
No Milanku, uz jsi na osmem miste a tucnym pismem v clanku Osobnosti českého politického a veřejného života vyzývají...

No dobry!

Anonymní řekl(a)...

vie
jeste me napadla rada, jak se dostat uplne do vsech novin na celym svete. Napis Obamovi jako ten anglican.
Ted jsem spadl smichy pod stul.

Anonymní řekl(a)...

LadaW
něco pro stojaté vody -:)
http://denikreferendum.cz/clanek/6270-belohradsky-v-ct-liberalismus-je-levicovy-samozrejme

Jan Jelínek řekl(a)...

Náhodou jsem Bělohradského v tv Hydeparku viděl a byl pro mě velkým osvěžením. Poučná byla i pravicová moderátorka, která si na několika místech - zejména na těch týkajících se veřejnoprávní televize a její role ve volební kampani - nevěděla s Bělohradským rady. V drtivé většině jeho názorů jsem s Bělohradským musel (a rád)souhlasit.
K tunelům a obzorům: Je legrační se tímto způsobem věnovat pitvání metafor. Ale budiž. Horizonty (ať už jakkoli vzdálené) se používají jako metafora vytýčeného, ale nějaké definitivě stále unikajícího cíle. Obzory (ať už jakkoli široké) se používají jako metafora (řekněme) vzdělanostní či názorové šíře. Kdežto "tunel" nebo "klapky na očích" jsou metaforou přímočarého, leč vždy nějak omezeného myšlení či směřování.
JJ

Anonymní řekl(a)...

vie
a to nemuze byt trochu jednodusi? Malej tunel je maly obzor, velky tunel je velky obzor? A nebo, jak se blizime ke konci tunelu, vidime furt vic a vic? Na zacatku tunelu vidis jenom maly konec a kdyz prijdes na konec tunelu tak se te najednou svet cely rozzari? Pokud tedy neni mlha nebo neprsi

Vikej řekl(a)...

JJ to napsal jak jsem to myslel. Obzor jako mnozstvi ruznych vedomosti a zkusenosti,ktere clovek v zivote nastradal a tunel jako merak na nejakem pristroji, ktery ma tri policka pod jehlou. Slaby signal, dobry signal, a prilis silny signal. No a nektery lidi maji ten dobry signal jen jako malu prouzecek, a nejsou schopny zpracovavat moc signalu.

Jan Jelínek řekl(a)...

Jo a "vidět světlo na konci tunelu" se používá jako metafora dlouhého černého období beznaděje (řekněme nějakých zlých časů), jemuž světlo věští konec jako vracející se (sílící) naděje (na návrat lepších časů).
Někde jsem od chytrých jazykozpytců četl, že úspěšné metafory se častým používáním stávají jakýmisi klišé, které sice častým používáním ztrácejí na poetické působivosti, ale naopak získavají na ceně jako rozšíření bohatosti prostředků komunikace. Když vie použije (například světlo v tunelu) poněkud nepřípadně (vzhledem k zavedenému klišé), tak se sice vrací k poetickým kořenům vzniku klišé, ale protože je na druhou stranu to klišé použito chybně, trpí tím srozumitelnost komunikace. Doporučuji proto raději vymýšlet nové metafory, než provádět "rebranding" starých.
:-))))
JJ

Anonymní řekl(a)...

LadaW
http://plzen.idnes.cz/zapomenuty-genius-prvni-ceskou-televizi-sestrojil-pred-75-let-plzenan-jaroslav-safranek-gbc-/plzen-zpravy.asp?c=A101004_185820_plzen-zpravy_pp

Vikej řekl(a)...

Neco o energii.

http://technet.idnes.cz/za-tri-roky-budeme-doma-v-evrope-topit-i-svitit-z-palivovych-clanku-panasonic-18j-/tec_technika.asp?c=A101007_163605_tec_technika_kuz

RADY A RŮZNÉ VYCHYTÁVKY PRÁCE NA BLOGU

VLASTNĚ TAK JAK SE POSTUPNĚ PTÁTE TAK TO BUDU DOPLŇOVAT:
Co se zaslanou pozvánkou mailem:
můžete potvrdit a vkládat své příspěvky na blog (pozvánku do blogu zašlu případně znovu). Pokud potvrdíte, stanete se dopisovatelem, můžete přispívat, i přes svůj mail. Nebo zaslat mě a já obratem na blog umístím ...
Posílejte nápady, odkazy a doporučení, zpracuji to pro blaho všech či některých ...
Pozvánky do blogu a zapisování komentářů
Jak se přihlásit do blogu jako dopisovatel. Po obdržení pozvánky od Admina (Googlu) na Váš mail.
Vstoupíš na odkaz double klikem, pak pokud není prázdné okénko pro e-mail dáš použít jiný účet. Pokud nemáš účet u googlu, dáš vytvořit účet -pozor ne mail. Vložíš nějaký svůj existující mail ( i jinde založený, třeba seznam apod.) a zadáš heslo o 8 znacích. (pokud heslo tvého existujícího mailu nemá 8 znaků, základ hesla může být třeba stejný a doplněný do 8 znaků). Pak heslo zopakovat pro ověření správnosti. Pak vložit předepsané ověřovací slovo a zaškrtnout souhlas s podmínkami. Pak potvrdit a je to. Dlouhé heslo prostě k existujícímu mailu založíš pro tvůj účet na blog (nic se neplatí), staré heslo ti zůstane pro původní mail. Nové heslo je jen pro účet blogu na googlu.
Pak tento mail a nové heslo můžeš používat pro vstupy na blog. Otevřeš blog, vpravo nahoře (klikneš na přihlášení či sign in). Vložíš mail+heslo a jsi na blogu, ve svém hlavním panelu. Můžeš zadat-nový příspěvek a napsat ho, odkliknutím publikování, vložíš na blog.
Můžeš příspěvek upravovat, návratem do seznamu příspěvků (pokud návrat zrovna nevidíš, jdi přes hlavní panel). Vstoupíš do seznamu všech příspěvků na blogu, ale upravovat můžeš jen své.
Můžeš si
na záložce "povolení", založit-dopsáním, další mail, zaškrtnout vložit ihned a používat tento pro vkládání rovnou ze svého mailu, bez přihlášení do blogu. Napíšeš mail na svém PC a odešleš na tento další mail blogu, text se rovnou umístí na blog jako nový příspěvek. V hlavním panelu najdeš své nastavení-můžeš upravit dle sebe.
Komentáře lze pak psát buď jako anonym-rychlejší varianta (tam doporučuji se podepsat, aby se vědělo, kdo to přispěl). Druhá lepší varianta: napíšeš text, necháš zaškrtnuto Google/Blogger, vložíš mail+heslo a dáš náhled , stále můžeš opravovat text na závěr jsi li spokojen s napsaným dáš publikovat - dodržuj zde uvedené pořadí.
Vložení webového odkazu: (na jiné stánky či článek), napíšeš či zkopíruješ odkaz na jiných stránkách (označiš adresu myší a pak Ctrl+C, kopírovat), pak na blogu vložit do okna textu nového příspěvku, odkaz znovu označit (odkaz stále zůstává ve schránce), poté klikni nahoře v liště upravy textu na ikonku odkaz (podržení myši na ikonce zobrazí funkci ikony) otevře se okno pro vložení odkazu, (nejlépe vymaž co v okně je - http://), klikni do okna a dej Ctrl+V (=vložit ze schránky) tím vložíš web adresu, pak klávesu Enter a hotovo. Druhá varianta rovnou vložit odkaz do řádku pod titulkem nového příspěvku a tím budou ostatní na blogu moci proklikem přes nadpis přejít na vloženou stránku.
Přátelé blog není web, takže bylo by možná lépe používat komentáře do doby, kdy sami uznáte, kam se budou čtenáři ještě vracet. Při pochybnosti o čtenosti je lépe založit nový článek / příspěvek, případně s odkazem na jaký článek navazuje apod. Není to žádná povinnost, ale debata možná takto lépe "poteče". Komentáře ke starším článkům mohou jinak zmizet v propadlišti dějin blogu. Ptejte se, budu-li vědět poradím. A omlouvám se znalcům.

Legendární akce Jazzové sekce

Legendární akce Jazzové sekce
Člověče, už to bude letos 28 let ..
REFLEXNÍ TERAPIE LYMFATICKÉHO SYSTÉMU, REIKI, SPIRITUAL RESPONSE THERAPY - tel.: 775 320 714