8. 3. 2013

KOLIK STOJÍ KILO DEMOKRACIE?

Vladka Líbal mě včera říkal, že blog skomírá, tak se ptám sám sebe, zda to není ještě horší, tedy než jenom skomírá. A než jenom blog. Říkal jsem mu, že se mě zdá, že se vyčerpaly protichůdnosti diskutérů a tím blog ztratil vnitřní duši. No tož ... už asi není, na čem bychom se mohli shodnout i když si téměř rozumíme. Zakončil bych to Pelcovým "A bude hůř". Fénix přilétá ...

Proto taky ten úvodní název a následující jedny z mnoha odkazů o stavu našeho kousku planety vezdejší,. jistě budete mít jiné pohledy do nitra stavu, o tom nepochybuji:
http://www.exilovenoviny.cz/articles/2013/02/25/ti-kteri-vam-vladnou-vas-po-statisicich-okradaji-po-stovkach-zabijeji-neverite#.UTeVstXNBpQ.facebook
+
http://dokrevue.cz/clanky/odrekli-jsme-si-investigativni-pristup
i z toho mála traileru, už se těším na film- trailer zde:
http://www.youtube.com/watch?v=5YPZzil01Co&feature=player_embedded

Pro blog i realitu vezdejší asi nastal čas Fénixů a přehrabování popela, abychom v dnešní době vyškrábli z toho mála, něco ještě malilinko kloudného. Jinak nás ochraňuj Milánkovo neoblíbený bože.
Hare Rama



33 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

LadaW
A doplní to jen motem blogu.
Blog si nečiní žádný nárok, ani nijaké právo na absolutní všehomíru a moje maličkost je jen nedůležitým virtuálním centrálním mozkovým trustem skupiny čtenářů a přispěvatelů, jejichž názor se nemusí shodovat se skutečností. Blog si nečiní nárok na nesmrtelnost vědouc, že geneze je součástí věčnosti. Tak jako vstáváme a pokoušíme se stále o něco nového, co povětšinou zůstane zapomenuto, zůstává vše přesto vryto svojí stopou pro budoucí pokusy vymanit se ze sevření stejnosti.

Anonymní řekl(a)...

JS

A hele Pájo, proč teda Vladek - dyž má pocit že blog skomírá - sem nehodí něco do placu? To jste taky řešili? Třeba nějaký drby z kuloárů moci... Smile. Mohlo by to bejt zajímavý. Nebo alespoň zábavný.

No esli vono to skomírání blogu nebude tím, že už každýmu konečně docvaklo, že zarputilé mnohaleté hádání furt vo stejnou věc není příliš přínosné ani myšlenkově osvěžující. Možná už nikoho nebaví se hádat vo blbostech. Esli to tak vopravdu je - což nevím - pak bych to zcela subjektivně považoval za velmi pozitivní a za těchto okolností skomírání blogu netřeba vůbec litovat. Splnil totiž svoji historickou úlohu - naše osvícení! Hosana! Co více si přát?

P.S. Tak jak jsi po dnešku evolučně pozitivně vosvícenej? Ten Janeček.. dyť to jsou strašný kraviny. Chytrý chlápek nasekal miliardy a tak se rozhodl, že by měl být ještě Mesiášem. Proč furt hledáme příčiny našich problémů mimo sebe to vážně nevím.

Anonymní řekl(a)...

P.S.S.
To jste s Vladkem slavili MDŽ?

Anonymní řekl(a)...

LadaW
to JS - to opravdu nevím, já byl na skok a Vladko byl možná zaskočen, mým skokem. Tak k tomu jsme se nedostali. Bylo to spíše jako konstatování. Nebo společenský rozhovor? To vážně nevím.
Jinak s tebou v podstatě o blogu souhlasím. Tedy co se hádání týče jinak, zda lze volat Hosana, to nechť si každý posoudí sám se sebou.
Co mám společnýho s Janečkem to nevím? Co o něm píšeš ví asi všichni, ale jinak nevím kam směřuje dotaz.

Anonymní řekl(a)...

LadaW
jo slavili jsme MDŽ, ale asi každý po svém, já slavil neslavením, této lásky plné oslavy žen, kdy rozum býval popraven, ctihodným alkoholem. :-)

Anonymní řekl(a)...

JS

Laďus ty s Janečkem nemáš společnýho asi nic. Reagoval jsem na Pazyka, kterého jsem potkal v úterý na Americké. Kráčel právě na nějakou seanci Janečkových příznivců.

A dotaz na oslovu MDŽ též směřoval na Pazyka a jeho setkání Vladkem, o kterém píše v textu. Asi jsem to v tom mém vstupu blbě pospojoval a tak vzniklo jisté nedorozumění..

Anonymní řekl(a)...

LadaW
Aha, já tady nikde v tom vlákně nemám žádný příspěvek od Pazyka, to je divný. Že by se tu jeho příspěvky nezobrazovaly? Tedy mě?
Jinak pokud vím Pazyk asi Janečka adorovat nebude. Spíš jestli tam šel tak na výzkum reality. Ale to je mezi Vámi.

Anonymní řekl(a)...

No jo nojo
Vladka sem taky nepochopil.
Asi to bude nějakej obraz, třeba si konečně přestáváme rozumět mezi sebou, ti co si rozuměli.
A nastává konečné zmatení jazyků. Chrocht
Jo výzkum reality.
Marx i Keller by sa posrál.
To co jsem zatím nasál.
pazyk

Anonymní řekl(a)...

Ježíšheleelele -
počet komentářů jen pomalinku leze nahoru, z toho bodu mrazu.
S úsměvem na rtách si dovolím komentnout nastalý chaos: nejdříve Janeček, kde Laďus nechápe, proč se tu objevil resp. proč o něm Džej Es píše. Poté Džej Es...no proto, že o něm mluvil/potkal se s Pazykem, načež Laďus...Pazyk sem něco dával?, že tu nic nevidím? A vše úderně dobíjí Pazyk, že mě nepochopil...hehaho, hezké!
Laďus

Anonymní řekl(a)...

Jo a ještě...já se s Pazykem nepotkal už hodně dlouho...he.

Anonymní řekl(a)...

JS

LWV

Jak jsem potkal Pazyka na Americké a co z toho na blogu vzniklo...
Podtitul: dadaistická esej o nepochopení

Pazyk sem vylepil krátký textík, který nazval "Kolik stojí kilo demokracie?" Na ten jsem reagoval krátkým plkem 12. března 2013 21:49. Nebo snad toto vlákno nepatří k tomu textíku? Jsem již, pravda, starý hlupák, ale přece jen... že bych kromě toho, že jsem hloupý, byl i slepý? Mezi námi s Pazykem není nic jiného, než to, že jsme se potkali na Americké a prohodili tři věty o tom, že kráčí na seanci Janečkových příznivců. Čoveče, možná ten příběh ani není tak dada jak se možná jeví býti...

elele

A helele... Kuloáry vydávají své nejlepší plody! On existuje nejen v pověstech plzeňských!

Ta poslední věta ovšem dodává celému příběhu novou a zcela nečekanou dynamiku! Na tahu je Pazyk zdá se mi...

Anonymní řekl(a)...

Pazyk nic a nikoho nevyvěsil
to dá moc práce
fakt nevim kolik stojí kilo demokracie
a tam je nějakej Vladko?
A5 kravou
Pazyk

Anonymní řekl(a)...

JS

Hmmm, tak zdejší dada dynamika nabírá tempo, zdá se...

Nezačíná snad v textík "Kolik stojí kilo demokracie?" touto větou: Vladka Líbal mě včera říkal,...? A netýká se snad tato věta Vladka? A není snad autorem tohoto textíku Pazyk? A není snad tento textík datován 8.3.2013, tedy na MDŽ.? A neprohlásil snad Vladka Líbal o pár dnů později, že žádné "včera" s Pazykem už dlouho nenastalo? Neplyne z toho snad, že někdo z těch dvou kecá?

Dada výkřik "A5 kravou" můj stařecký mozek nepobral. Inu na zdejší nastupující generaci mladých inťošů už opravdu nemám.

Pokud chybí vůle k jakékoli jiné komunikaci než formou píčovin, pak je zřejmě dobře, že tento blog končí.

Ale na kolekttivní vosvícení to bohužel moc nevypadá.

Anonymní řekl(a)...

Milý Vole
Je to docela dobrý
Ten textík sem dal asi Whisky
Tebe spletlo, jak máme v hlavě nastaveno, Hare Rama.
Whisky mi krade oslovení, bek.
Takže všechny Tvoje vývody jsou z vody.
Kravou na A5, je žert, jenž vychýzí z na tahu je Pazyk, zdá se mi.
Že je to všechno docela jednoduchý?
Anebo ne?
Pazyk

Anonymní řekl(a)...

LadaW
hahahahaha, to je prdel, začneme-li každý u sebe JS, zjistíš, že na tahu jsi ty. To je prdel, to je prdel, jak se dostat do osidel.
V příspěvku nikde není o Pazykovi ani slovo. Stačí kouknout na to kdo vkládal příspěvek. Už se u základního příspěvku nepodepisuju. CMT jsem kdysi vysvětlil, jako zappovský žertík - Centrální mozkový skrutinajzer - česky správce blogu. Tak tím je nesmyslnost blogu snad vysvětlena. Pájovským pozdravem jsem ukradl Hare Rama

Anonymní řekl(a)...

JS

Kucí vy jste tak chytrý až mi z toho jde hlava kolem dokola...

Krást pozdrav, to je fakt super extra osidlo Hm. Hlášku "A5 kravou" zkusím někdy na šachisty v Besedě. Schválně, esli se chytnou... A co to je CMT jsem tu nikdy nevodchytil. Na zappovský žertíky moc nejsem, já radši Bohdalku a Pepíčka Zímu.

Na tenhle komunikační level to chce nějakou Vyšší Pájovskou a na tu fakt nemám. Se pak nedivte, že blog hyne. Školné na VP (pozor zappovský žertík - Vyšší Pájovská, hehehe) je moc drahý.


Anonymní řekl(a)...

Nebotak
Pazyk

Anonymní řekl(a)...

LadaW
člověče JS, jeden pozdrav, ne podpis (který jsem už navíc několikrát použil) tě zmátl a ty bys nám skoro dal na frak. Já se tomu tedy od počátku směji jako nedorozumění, ale čekal bych svícení baterkou a ty přijdeš s Vyšší Pájovskou.
Hele to je normální hospoda, kde točí pivo. Neměl bys tu hospodu přeceňovat. :-)

Anonymní řekl(a)...

No comment:
http://www.youtube.com/watch?v=wxJWhbdd2MI

Anonymní řekl(a)...

LadaW
pro zbloudilce
http://hedvicek.blog.cz/1301/v-ostrovskem-koncentraku

Anonymní řekl(a)...

Vikej

Ten Fénix se asi ted převtělil do fejsbůku. A tam má i světovějši publikum. A následovníky, a kde stačí jen zmačknout "I like" gombík a nemusí se ani napsat "hare".
Ovšem není to takové intimní prostředí jako tady a jeden si tam musí dávat bacha, aby před širokým publikem nevstal z popela a nevypadal jak mužský rod slepice vylíhnutý z nakleplýho vejce. Pokud to není přímo záměr. Viz fejsbůk bývalého blogaře a Vola provedeného světem co ted soudí nakladatele Bible a pár označených představitelů katolické církve. Nemohu se tam dočkat pokračování.

Anonymní řekl(a)...

ahelééééééééeleleleééééééé -
dýchavičně se zvedá počet komentářů.
K Víkejovo, kteréhožto zdravím pod delší době, poznámce o Milanovi - včera měl jakousi konfrontační diskussion v Plzni s Mírou Antonem, nevíte náhodou někdo ako to dopadlo? Byl jste někdo? Dali si přes držku?
Laďus

Anonymní řekl(a)...

Výborný
"Nikdo neposlouchá" Jak píše Bělohradský"
Seženu Tě video

Anonymní řekl(a)...

Vikej

Taky te Elele zdravim. Co nového v Plzni?

Ohledně mé poznámky k té Milanovo performaci. Občas se na Fejsbuku podívám co Artist/Art teacher z Bostonu a Tuft University tvoří a jaké nové nápady používá na tepání kapitalismu, náboženství, katolického přednostně, a USA ponejvíc.
Jestli by bylo video z toho verbalniho souboje tak sem nekdo dejte odkaz jestli to bude vyvěšené na Youtubu třeba.

Anonymní řekl(a)...

Vikej

Taky te Elele zdravim. Co nového v Plzni?

Ohledně mé poznámky k té Milanovo performaci. Občas se na Fejsbuku podívám co Artist/Art teacher z Bostonu a Tuft University tvoří a jaké nové nápady používá na tepání kapitalismu, náboženství, katolického přednostně, a USA ponejvíc.
Jestli by bylo video z toho verbalniho souboje tak sem nekdo dejte odkaz jestli to bude vyvěšené na Youtubu třeba.

Anonymní řekl(a)...

http://ulozto.cz/xC29NZKw/milan-kohout-a-miroslav-anton-nekorektni-debata-2013-zip

pazyk
















Anonymní řekl(a)...

LadaW
něco ke stavu autorského práva, pro zbloudilce ...
http://www.lupa.cz/clanky/jiri-srstka-dilia-ulozto-cz-nam-jednostranne-vypovedelo-smlouvu/

Vikej řekl(a)...

http://www.nbcnews.com/id/39377392/displaymode/1247?beginSlide=1

V severni Koreji taky jednou budou nostalgicti jak to vsechno bylo hezky az se to tam jednou otoci. A je mi jich snad I lito.

Anonymní řekl(a)...

mulberry bags Like other reviewers here, I examined these quite closely as well as for the life of me I cannot find any of the flaws they speak of. mulberry outlet uk

Anonymní řekl(a)...

http://uloz.to/x8RT4XU8/helena-norberg-hodge-davnebudoucnosti-pdf
pazyk

Anonymní řekl(a)...

LadaW
Zvláště ten doslov autorky je zajímavý. Ale, naše krásné "ale", co zpochubňuje to předchozí písmo. Uteklo 20 let vody od vydání a ...

fifa14kk řekl(a)...

We've called 'microsoft' pertaining to details of the span of time Xbox live A single takes too from its away establishing, and the way significantly strength is needed when leavin the gaming console on throughout standby mode.
FIFA 15 Coins XBOX 360

FIFA 15 Coins XBOX One

Floor Lola řekl(a)...

POTŘEBUJETE PŮJČENÍ NEBO CHCETE UDĚLAT VAŠE DOMY, VYPLATIT BILLY, ROZŠÍŘIT VÁŠ OBCHOD S 3% ÚROKEM? HLEDEJTE DALŠÍ KONTAKT Via: Peterheymannloanoffer@gmail.com

RADY A RŮZNÉ VYCHYTÁVKY PRÁCE NA BLOGU

VLASTNĚ TAK JAK SE POSTUPNĚ PTÁTE TAK TO BUDU DOPLŇOVAT:
Co se zaslanou pozvánkou mailem:
můžete potvrdit a vkládat své příspěvky na blog (pozvánku do blogu zašlu případně znovu). Pokud potvrdíte, stanete se dopisovatelem, můžete přispívat, i přes svůj mail. Nebo zaslat mě a já obratem na blog umístím ...
Posílejte nápady, odkazy a doporučení, zpracuji to pro blaho všech či některých ...
Pozvánky do blogu a zapisování komentářů
Jak se přihlásit do blogu jako dopisovatel. Po obdržení pozvánky od Admina (Googlu) na Váš mail.
Vstoupíš na odkaz double klikem, pak pokud není prázdné okénko pro e-mail dáš použít jiný účet. Pokud nemáš účet u googlu, dáš vytvořit účet -pozor ne mail. Vložíš nějaký svůj existující mail ( i jinde založený, třeba seznam apod.) a zadáš heslo o 8 znacích. (pokud heslo tvého existujícího mailu nemá 8 znaků, základ hesla může být třeba stejný a doplněný do 8 znaků). Pak heslo zopakovat pro ověření správnosti. Pak vložit předepsané ověřovací slovo a zaškrtnout souhlas s podmínkami. Pak potvrdit a je to. Dlouhé heslo prostě k existujícímu mailu založíš pro tvůj účet na blog (nic se neplatí), staré heslo ti zůstane pro původní mail. Nové heslo je jen pro účet blogu na googlu.
Pak tento mail a nové heslo můžeš používat pro vstupy na blog. Otevřeš blog, vpravo nahoře (klikneš na přihlášení či sign in). Vložíš mail+heslo a jsi na blogu, ve svém hlavním panelu. Můžeš zadat-nový příspěvek a napsat ho, odkliknutím publikování, vložíš na blog.
Můžeš příspěvek upravovat, návratem do seznamu příspěvků (pokud návrat zrovna nevidíš, jdi přes hlavní panel). Vstoupíš do seznamu všech příspěvků na blogu, ale upravovat můžeš jen své.
Můžeš si
na záložce "povolení", založit-dopsáním, další mail, zaškrtnout vložit ihned a používat tento pro vkládání rovnou ze svého mailu, bez přihlášení do blogu. Napíšeš mail na svém PC a odešleš na tento další mail blogu, text se rovnou umístí na blog jako nový příspěvek. V hlavním panelu najdeš své nastavení-můžeš upravit dle sebe.
Komentáře lze pak psát buď jako anonym-rychlejší varianta (tam doporučuji se podepsat, aby se vědělo, kdo to přispěl). Druhá lepší varianta: napíšeš text, necháš zaškrtnuto Google/Blogger, vložíš mail+heslo a dáš náhled , stále můžeš opravovat text na závěr jsi li spokojen s napsaným dáš publikovat - dodržuj zde uvedené pořadí.
Vložení webového odkazu: (na jiné stánky či článek), napíšeš či zkopíruješ odkaz na jiných stránkách (označiš adresu myší a pak Ctrl+C, kopírovat), pak na blogu vložit do okna textu nového příspěvku, odkaz znovu označit (odkaz stále zůstává ve schránce), poté klikni nahoře v liště upravy textu na ikonku odkaz (podržení myši na ikonce zobrazí funkci ikony) otevře se okno pro vložení odkazu, (nejlépe vymaž co v okně je - http://), klikni do okna a dej Ctrl+V (=vložit ze schránky) tím vložíš web adresu, pak klávesu Enter a hotovo. Druhá varianta rovnou vložit odkaz do řádku pod titulkem nového příspěvku a tím budou ostatní na blogu moci proklikem přes nadpis přejít na vloženou stránku.
Přátelé blog není web, takže bylo by možná lépe používat komentáře do doby, kdy sami uznáte, kam se budou čtenáři ještě vracet. Při pochybnosti o čtenosti je lépe založit nový článek / příspěvek, případně s odkazem na jaký článek navazuje apod. Není to žádná povinnost, ale debata možná takto lépe "poteče". Komentáře ke starším článkům mohou jinak zmizet v propadlišti dějin blogu. Ptejte se, budu-li vědět poradím. A omlouvám se znalcům.

Legendární akce Jazzové sekce

Legendární akce Jazzové sekce
Člověče, už to bude letos 28 let ..
REFLEXNÍ TERAPIE LYMFATICKÉHO SYSTÉMU, REIKI, SPIRITUAL RESPONSE THERAPY - tel.: 775 320 714